Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος Ν. Προποντίδας: Απομακρύνθηκαν μπάζα σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας

Σε μία συντονισμένη επιχείρηση απομάκρυνσης μπαζών και ογκωδών αντικειμένων σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, η οποία είχε μετατραπεί σε παράνομη χωματερή, προχώρησε η δημοτική αρχή του Δήμου Νέας Προποντίδας.

 

Στον καθαρισμό, ο οποίος διήρκεσε περίπου δύο εβδομάδες, επιχειρούσαν υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, με 5 φορτηγά, 2 φορτωτές- εκσκαφείς και 1 γκρέιντερ.

 

«Η συγκεκριμένη επιχείρηση, ήταν μία ακόμη μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε μέσα στη χρονιά. Σαν Δημοτική Αρχή καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τον Δήμο Νέας Προποντίδας καθαρό, έχοντας πάντα ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την αισθητική του Δήμου μας. Καλούμε τους δημότες μας να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου, έτσι ώστε όλες οι Κοινότητες του Δήμου Νέας Προποντίδας να παραμείνουν καθαρές», δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Καρράς αναφερόμενος στο θέμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα