Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πευκοχώρι: Διαμαρτυρία "Άδειες καρέκλες"

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα ελλιπή μέτρα της κυβέρνησης για την εστίαση δήλωσαν το απόγευμα της Τετάρτης οι επαγγελματίες του χώρου με μια πρωτότυπη διαμαρτυρία τους σε 50 πόλεις της χώρας.

 

Το Σωματείο Καταστημάτων Εστίασης Κασσάνδρας συμμετείχε στη διαμαρτυρία και στην παραλία του Πευκοχωρίου στήθηκαν δεκάδες άδεις καρέκλες, ενώ παραβρέθηκαν επαγγελματίες της εστίασης από όλη την Κασσάνδρα.

 

Τη δημοτική διοίκηση εκπροσώπησε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασίλη Στακινό ενώ παρούσα ήταν και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Παπαδημητρίου.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας άκουσε τους προβληματισμούς των επαγγελματιών που αισθάνονται αβεβαιότητα για το μέλλον και δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους τόσο ηθικά όσο και έμπρακτα. Μάλιστα τους είπε ότι η πόρτα του Δημαρχείου είναι πάντα ανοιχτή γι'αυτούς για κοινούς αγώνες, προς όφελος της Κασσάνδρας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα