Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πανέτοιμα τα Λύκεια του Δήμου Ν. Προποντίδας για τα μαθήματα

Καθόλα έτοιμα είναι τα Λύκεια του Δήμου Ν. Προποντίδας για να υποδεχθούν και πάλι από τη Δευτέρα τους μαθητές της Γ’ Λυκείου. Με εντολή της Δημοτικής γίνεται και πάλι προληπτική απολύμανση σε όλους τους χώρους, ενώ είχε προηγηθεί απολύμανση και πριν το κλείσιμο των σχολείων.

 

Κάθε σχολική μονάδα ενισχύθηκε με προσωπικό για τον ενδελεχή καθαρισμό όλων των χώρων, ενώ θα πραγματοποιείται καθαριότητα καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής των παιδιών στο σχολείο.

 

Ήδη έχουν παραληφθεί από το Υπουργείο αντισηπτικά διαλύματα και ο Δήμος φρόντισε να υπάρχουν στις τουαλέτες τα απαραίτητα μέσα ατομικής υγιεινής. Τέλος, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός όλων των αύλειων χώρων και κοπή χόρτων, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

 

«Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα, ώστε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας. Πραγματοποιήσαμε για δεύτερη φορά προληπτική απολύμανση, αν και δεν μας ζητήθηκε. Θα τηρούνται αυστηρά μέτρα καθαριότητας, ενώ σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς μας θα φροντίσουμε για συμμόρφωση στις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Υγείας» ανέφερε Ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα