Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη στο Δήμο Σιθωνίας

Το Δήμο Σιθωνίας επισκέφθηκε την Πέμπτη ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος με σκοπό την καταγραφή και την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από τις θεομηνίες στο Δήμο.

 

Κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα υποδείχθηκαν και συζητήθηκαν τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα των κοινοτήτων, ενώ ακολούθησε επιτόπια αυτοψία των έργων στις πληγείσες περιοχές, παρόντων της αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Κατερίνας Γιουβαρλάκη,  του αντιδημάρχου Τορώνης, Βασίλη Ζήσιου, των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Σάρτης και Συκιάς και υπηρεσιακών παραγόντων. 

Κατά τη διάρκεια της επιτόπιας αυτοψίας επιβεβαιώθηκε και ο τρέχων προγραμματισμός των έργων της Περιφέρειας που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή σε διάφορα σημεία του δήμου Σιθωνίας και περιλαμβάνουν εργασίες ηλεκτροφωτισμού και ασφαλτοστρώσεων του οδικού δικτύου, κοπή χόρτων και καθαρισμός της παρόδιας βλάστησης και των πρανών από καταπτώσεις.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα