Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι εργασίες του 3ου Νηπιαγωγείου Νέων Μουδανιών

Το 3ο Νηπιαγωγείο βρίσκεται στην περιοχή «Αλμύρα» Νέων Μουδανιών – με συνολική κάλυψη 492,10 τ.μ. και δόμηση 418,08τ.μ.

Στην παρούσα φάση, έχει ολοκληρωθεί το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης του κτιρίου, τα εσωτερικά επιχρίσματα, η θερμομόνωση του δαπέδου (ισογείου) και οι επιστρώσεις αυτού με τσιμεντοκονία, με σκοπό τη δημιουργία επίπεδου υποβάθρου της τελικής επίστρωσης.

Ακόμη, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των ρύσεων του δώματος καθώς και τα περιθώρια (λούκια) αυτού.

Τέλος, έχουν τοποθετηθεί όλα τα κατώφλια και περιζώματα (μπορντούρες) επιστρώσεων από μάρμαρο, οι ποδιές των παραθύρων από μάρμαρο κι έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή έγχρωμου ακρυλικού επιχρίσματος στις πέργκολες και την είσοδο του οικοπέδου.

«Το 3ο Νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών, είναι ένα από τα τέσσερα Νηπιαγωγεία που βρίσκονται υπό κατασκευή αυτή τη στιγμή στο Δήμο Νέας Προποντίδας. Μέλημα μας είναι, οι μικροί μαθητές να βρίσκονται σε σύγχρονα εκπαιδευτήρια, που θα ενισχύσουν την εκπαιδευτική διαδικασία και θα βελτιώσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης», δήλωσε ο κ. Καρράς αναφερόμενος στο θέμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα