Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η υπουργός Τουρισμού Ελ. Κουντουρά στο περίπτερο της Χαλκιδικής στο Βερολίνο

Με τις καλύτερες προοπτικές συνεχίζεται για τη χώρα μας και τη Χαλκιδική η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ITB 2017 στο Βερολίνο.  Σήμερα η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε την έκθεση, το περίπτερο του ΕΟΤ και το περίπτερο της Χαλκιδικής. 

 

Η κ. Κουντουρά επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή για την χώρα μας αλλά και την εντυπωσιακή αύξηση των προκρατήσεων για την Χαλκιδική από την Γερμανική αγορά. Επίσης εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί την Χαλκιδική για επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και για διακοπές.

 

Η κ. Κουντουρά συνομίλησε με τους Έλληνες εκθέτες και εισέπραξε την ικανοποίησή τους για την φετινή ελληνική παρουσία και τις προσπάθειες που γίνονται για την εντατική και διευρυμένη  προβολή  των ελληνικών προορισμών.

 

Η υπουργός Τουρισμού  πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κορυφαίων tour operators, μεταξύ των οποίων η TUI και η Thomas Cook, και τα μέχρι στιγμής στοιχεία που παρουσιάστηκαν και τα οποία συμφωνούν με τα στοιχεία της Ένωσης DVR δείχνουν ότι η ζήτηση για την Ελλάδα το 2017 είναι αυξημένη κατά 30%- 70%.

 

 

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά μαζί με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο πραγματοποιεί διαδοχικές συναντήσεις με τους μεγαλύτερους tour operators και εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων της Γερμανίας, για την ενίσχυση των τουριστικών πακέτων και των πτητικών προγραμμάτων στην Ελλάδα, την επιπλέον επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών, την προώθηση θεματικών τουριστικών προϊόντων και την περαιτέρω ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα