Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το νέο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Αριστοτέλης» στο Επιμελητήριο

Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με του νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Αριστοτέλης» πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του σε θέματα επιχειρηματικότητας, επικαιρότητας και τουρισμού.


Στη συνάντηση, όπου το Επιμελητήριο Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο πρόεδρος, Γιάννης Κουφίδης, παρευρέθηκαν από τα νέα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος, Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου και ο Γενικός Γραμματέας, Αναστάσιος Σταμάτης.


Τα θέματα της συνάντησης αφορούσαν την προετοιμασία των τουριστικών καταλυμάτων του νομού μας, εν όψει και της εφαρμογής των ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων θα λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID – 19, τα προβλήματα που προκύπτουν από την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς και την ανάληψη με το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής κοινών δράσεων για την τόνωση του τουρισμού στην περιοχή μας.

Ο κ.Κουφίδης αφού συνεχάρη τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, τα ενημέρωσε για τις παροχές του Επιμελητηρίου και τις συνεχείς δράσεις που αναλαμβάνει για τα μέλη του. Τόνισε ότι το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός και είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία και επιχειρηματία της Χαλκιδικής και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των μελών του , ενώ επισήμανε σε όλους το όφελος που έχουν όσοι είναι κοντά στο επιμελητήριο.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για την συνέχιση της πολλή καλής συνεργασίας μεταξύ τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα