Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το δημοτικό σκάφος «Αμμουλιανή 2003» ξεκινά δρομολόγια

Μετά το κάμπινγκ ήρθε η σειρά του δημοτικού σκάφους να ξεκινήσει δρομολόγια. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2028/Β/2020, αίρονται οι απαγορεύσεις που ίσχυαν σχετικά με τον απόπλου και κατάπλου των ημεροπλοίων στην ελληνική επικράτεια, προς περιορισμό της διάδοσης του COVID 19. 

 

Έτσι λοιπόν το δημοτικό σκάφος «Αμμουλιαννή 2003» ξεκινάει τα καθημερινά βραδινά του δρομολόγια, μπαίνοντας ξανά στην κανονικότητα, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αμμουλιανής έχουν ξανά τη δυνατότητα να επιλέγουν την ώρα που τους εξυπηρετεί για να μετακινηθούν από και προς το νησί, ανάλογα με τις ανάγκες τους, διευκολύνοντας έτσι την επιστροφή τους στις καθημερινές τους συνήθειες. 

 

Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α έχει σαν βασικό πυλώνα της την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αριστοτέλη και δίνει από την πρώτη στιγμή το σύνθημα της επανεκκίνησης της τουριστικής σεζόν.

 

Για τον Ιούνιο 2020 τα δρομολόγια για το δημοτικό σκάφος «Αμμουλιανή 2003» διαμορφώνονται ως εξής :

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ – ΤΡΥΠΗΤΗ : 21:00 & 23:00

ΤΡΥΠΗΤΗ – ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ : 21:15 & 23:15


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα