Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύλληψη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και του Τμήματος Τροχαίας Πολυγύρου συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος να οδηγεί όχημα σε περιοχή του Δήμου Πολυγύρου και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πολυγύρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με 67 γραμμάρια κάνναβης.


Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν ακόμα 10 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 642 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου προέκυψε ότι οι ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του, τις είχε προμηθευτεί πριν από ένα μήνα περίπου από άλλον ημεδαπό άνδρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και σχηματίσθηκε σε βάρος του σχετική δικογραφία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα