Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ν. Μουδανιά: Τρία νηπιαγωγεία στο eTwinning - «Μένουμε Σπίτι Μαζί»

Μέσα σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που διαμορφώθηκε με τόσο αιφνίδιο τρόπο δημιουργήθηκε το έργο eTwinning - «Μένουμε Σπίτι Μαζί», που γέμισε τις ημέρες, τις νύχτες, και τις καρδιές, μικρών και μεγάλων, με θετικά συναισθήματα.


Δύο μήνες, 12 αποστολές, 14 συντονιστές, 225 σχολεία, 300 εκπαιδευτικοί και εκτιμώμενος αριθμός ωφελούμενων μαθητών και μαθητριών 4800 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.


Ένα πρόγραμμα που έχει προβληθεί ως ένα έργο "Καλής πρακτικής" από την Κεντρική Υπηρεσία eTwinning στις Βρυξέλλες (το μοναδικό από την Ελλάδα) για όλη την ευρωπαϊκή εκπαιδευτική κοινότητα -ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαίδευσης.


Ήδη και η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της χώρας μας, έχει προβεί σε αντίστοιχη προβολή του έργου στη σελίδα του Hellenic  eTwinning.
Τo ΙΚΥ (επίσημος φορέας υλοποίησης των έργων Erasmus+) στη χώρα μας προβάλλει το έργο στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Από τα Νέα Μουδανιά συμμετείχαν 3 νηπιαγωγεία.
Το 2ο νηπιαγωγείο (ένα από τα μέλη της συντονιστικής ομάδας ), το 4ο νηπιαγωγείο και το 6ο νηπιαγωγείο.
Τελευταία αποστολή ήταν να δημιουργηθεί ένα ταξιδιωτικό οδηγό του τόπου για να τον γνωρίσουν τα παιδιά από τα άλλα σχολεία και να προσκληθούν στα όμορφα Μουδανιά.


2ο νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών

 

4ο νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών

 

6ο νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών


 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα