Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επιτυχής η εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών του Δήμου Ν.Προποντίδας

Το καλύτερο μήνυμα έστειλαν την Κυριακή οι δημότες Ν Προποντίδας, οι οποίοι συμμετείχαν στη 2η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ν. Προποντίδας «Αλυσίδα Ζωής». Ένα μήνυμα στήριξης της εθελοντικής προσφοράς, ένα μήνυμα ανθρωπισμού, ένα μήνυμα κοινωνικής προσφοράς.

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η προσφορά του οποίου τιμάται σήμερα, γιορτάσθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι μόνο δέκα μόνο λεπτά από τον χρόνο του καθένα μας, μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Γι’ αυτό και είναι καθοριστικής σημασίας η ενθάρρυνση της συμμετοχής, του εθελοντισμού, της έμπρακτης εκδήλωσης αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας.

«Η Εθελοντική Αιμοδοσία, είναι μία πηγαία πράξη προσφορά και ευθύνης, που βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Η ανταπόκρισή σας ήταν και σήμερα θερμή. Η προσπάθεια πλέον εδραιώνεται στη συνείδηση όλων. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

*Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, που για ακόμη μία φορά ήταν δίπλα μας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα