Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 8η διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη 25 και ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χαλκιδικής "Η ΑΓΑΠΗ".

 

H συμμετοχή των αστυνομικών ήταν πολύ μεγάλη αφού συγκεντρώθηκαν 40 μονάδες αίματος, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά τα αποθέματα του Νοσοκομείου ενόψει και των μεγάλων αναγκών του καλοκαιριού, ενώ παράλληλα καλύφθηκε ένα κομμάτι των αναγκών του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος Γιώργος Αρχοντόπουλος ανέφερε: "Θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη μας, που απέδειξαν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους σε ένα τόσο σημαντικό κάλεσμα και για την βοήθεια που προσέφεραν σε πολλούς συνανθρώπους μας.

 Παράλληλα κατά την διάρκεια αυτού του διημέρου με πρωτοβουλία της Ένωσής μας και πάντα σε συνεργασία με τον Σύλλογο "΄Η ΑΓΑΠΗ", προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου και στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νέας Προποντίδας με σκοπό να χαρίσουμε σε αυτά χαμόγελα στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς.

 Κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες στο προσωπικό και στους γιατρούς της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής καθώς και στον Σύλλογο ΄΄Η ΑΓΑΠΗ΄΄ για την άριστη συνεργασία, στους Διευθυντές και τους δασκάλους των Ειδικών Σχολείων για την ζεστή φιλοξενία τους, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι οι Αστυνομικοί της Χαλκιδικής αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και θα είμαστε κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε πολίτη που θα χρειαστεί την βοήθειά μας" 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα