Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Δύο θάνατοι λουμένων στη Χαλκιδική

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, χθες το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή Φούρκας ένας 75χρονος.


Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
 


Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, χθες το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας ένας 70χρονος.


Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 21.00 και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα