Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέα διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου

Μια ακόμη διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη πορεία του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου. Η μεγαλύτερη  διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου είναι ότι κατάφερε να μπει στις καρδιές   γνωστών  και άγνωστων  φίλων που επιβραβεύουν με διάφορους τρόπους τις δράσεις του!

 

Τα φετινά Education Leaders Awards συγκέντρωσαν εξαιρετικές υποψηφιότητες από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα και από κάθε περιοχή της χώρας μας με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλές πρακτικές στην Εκπαίδευση. Στη φετινή πέμπτη συνεχόμενη χρονιά μία από τις υποψηφιότητες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να βρεθούν στο βάθρο των νικητών ήταν και του σχολείου μας, το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου, που απέσπασε το Αργυρό  Βραβείο, στη «Α. Ενότητα: Εκπαίδευση» «Καινοτομία στη Διδασκαλία» καθώς ανακηρύχθηκε ως ένα από τα καλύτερα Δημόσια Σχολεία της Χώρας.

 

Ταυτόχρονα ο δάσκαλος, Βασίλης Μισαηλίδης, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου, βραβεύτηκε ως διακεκριμένος εκπαιδευτικός του 2020 στο πλαίσιο των Education Leaders Awards.

Οι  βραβεύσεις αυτές, πέρα από το Σχολείο και τους εκπαιδευτικούς, τιμούν την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, τον Δήμο Πολυγύρου και κυρίως την  Όλυνθο!

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα