Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Στ. Ξεκαλάκης σε πολιτική εκδήλωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Πολιτική εκδήλωση με την παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στεφάνου Ξεκαλάκη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα  του δημοτικού συμβουλίου Πολύγυρου.

 

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής συμμετείχαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό, ενώ νωρίτερα ο κ. Ξεκαλάκης επισκέφθηκε και τα γραφεία του κόμματος στον Πολύγυρο. Συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και οργανωτικά ζητήματα της Δημοκρατικής Συνπαράταξης με την συμμετοχή όλων. 

Ο κ. Ξεκαλάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο συνέδριο που επίκειται τον Ιούνιο με κύριο στόχο να διαμορφωθούν οι πολιτικές οι οποίες θα μπορέσουν να δώσουν απάντηση και προοπτική στους πολίτες.

 

«Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να συμμετέχει στο συνέδριο η κοινωνία. Πρέπει να πάμε στο συνέδριο με διαδικασίες  που θα έχουν γνώμονα τον αριθμό των προοδευτικών πολιτών που θα κινητοποιηθούν και όχι των στελεχών που θα βολευτούν. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη θέση και απηχεί και την κεντρική επιτροπή του ΠαΣοΚ” ανέφερε. 

 

 

Στην βασιλόπιτα που κόπηκε ο κ. Ξεκαλάκης ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί!

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα