Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος Κασσάνδρας: Ενίσχυση της πυροπροστασίας

Στην ενίσχυση της πυροπροστασίας στην Κασσάνδρα με την οργάνωση του πυροσβεστικού φυλακίου στην Αγία Παρασκευή προχώρησε η δημοτική αρχή Κασσάνδρας.

 

Αξιοποίησε το παλαιό διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής που παρέμενε για χρόνια κλειστό και αναξιοποίητο.

Με τη δράση αυτή ο Δήμος Κασσάνδρας θωρακίζεται ακόμη περισσότερο στο ζήτημα της πυροπροστασίας καθώς ειδικά στο Νότιο, πευκόφυτο τμήμα του, οι κίνδυνοι δασικών πυρκαγιών ήταν αυξημένοι.

 

Επίσης, η πυκνή δόμηση της περιοχής έκρυβε κινδύνους και για αστικές πυρκαγιές που πλέον και αυτές, θα αντιμετωπίζονται ταχύτερα.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά εξέφρασε την ευχή η Κασσάνδρα, παρά την άρτια θωράκιση της, να μην αντιμετωπίσει κινδύνους πυρκαγιών. Υπογράμμισε ότι η συνεργασία του Δήμου με την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και με τα Σώματα Ασφαλείας της Κασσάνδρας είναι άψογη, γεγονός που οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα,  ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Τοπικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής για τη στήριξη του εγχειρήματος αλλά και την εταιρία ΣΑΝΗ Α.Ε για την ευγενική της οικονομική χορηγία χάριν στην οποία κατασκευάστηκαν οι εσωτερικοί χώροι του κτιρίου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα