Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανανεωμένο το 5αστερο "Blue Lagoon Princess" στις Καλύβες από 1η Μαΐου

Η επένδυση, ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα έχει ολοκληρωθεί πριν την 1η Μαΐου. Οι προκρατήσεις δίνουν αύξηση 15%.

 

Η Χαλκιδική είναι στα πάνω της τουριστικά και προσελκύει νέες επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο, όπως συμβαίνει με την περίπτωση του 5αστερου "Blue Lagoon Princess" στις Καλύβες Πολυγύρου, που πρωτολειτούργησε το 2015.

 

Όπως είπε στην Voria.gr ο group manager των "Blue Lagoon" κ. Κώστας Μιχαηλίδης, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής υλοποιείται πρόσθετη επένδυση επέκτασης που αφορά στην αύξηση της δυναμικότητας αλλά και σε πρόσθετες κοινόχρηστες, εξωτερικές, υποδομές. Η επένδυση, ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα έχει ολοκληρωθεί πριν την 1η Μαΐου και την εκκίνηση της νέας σεζόν, που δείχνει ότι θα πάει εξαιρετικά καλά, με τις έγκαιρες προκρατήσεις να προμηνύουν αύξηση ως και 15%.

Στο "Blue Lagoon Princess", ένα συγκρότημα all inclusive που είναι προσαρμοσμένο στο concept της TUI για τα family life hotels, κατασκευάζονται 48 νέα δωμάτια, κάποια με δική τους πισίνα, όπως επίσης μία ακόμη εξωτερική κοινόχρηστη πισίνα και ένα επιπλέον μπαρ. Με τις πρόσθετες κλίνες, η δυναμικότητα του ξενοδοχείου θα αυξηθεί στα 286 δωμάτια.

 

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο ιδιοκτησιακά ανήκει στην Eurotel της οικογένειας Δούρου, ωστόσο, η διαχείριση έχει ανατεθεί στην αλυσίδα Blue Lagoon Group του κ.Νίκου Ζαχαριά, ο οποίος διαθέτει 4 ξενοδοχεία στην Κω και ένα στην Κάρπαθο. Στον όμιλο των "Blue Lagoon" περιλαμβάνονται τέσσερα ξενοδοχεία στην Κω, ένα στην Κάρπαθο και το "Βlue Lagoon Prince" στη Χαλκιδική.

 

Όπως είπε ο κ. Μιχαηλίδης η φετινή τουριστική περίοδος ανοίγει με πολύ θετικές προοπτικές, κυρίως από τις αγορές της Αγγλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας. Μάλιστα η αύξηση στον αριθμό των τουριστών, που για την Χαλκιδική υπολογίζεται στο 15%, σε άλλα ξενοδοχεία του Ομίλου μπορεί να προσεγγίσει ως και το 30%.

Πηγή: Voria.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα