Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γρ. Τάσιος: "Τα ξενοδοχεία θα αποκτήσουν πλέον ρευστότητα... τον Ιούλιο του 2021

Το γεγονός ότι φέτος δεν υπάρχει τουριστική σεζόν και τα ξενοδοχεία θα αποκτήσουν ξανά ρευστότητα από τον Ιούλιο του 2021 επισήμανε στο «Ράδιο ΕΝΑ 102,5» και τον Ηλία Κουτσερή, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος.

 

  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όλο τον Αύγουστο τα ξενοδοχεία αν έχουν πληρότητα 50% δεν φτάνουν για να καλυφθεί η απώλεια του καλοκαιριού. Ο ίδιος τόνισε ότι τα ξενοδοχεία απέδειξαν ότι μπορούν να λειτουργήσουν με τα νέα δεδομένα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί είναι πιθανόν να λειτουργήσουν έτσι και το 2021.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε σε Σκιάθο και Βόλο, πανελλαδικά και στη Μαγνησία δεν υπάρχει τουριστική σεζόν φέτος, καθώς είναι μια μη κανονική περίοδος για την οικονομία της χώρας και, κατ’ επέκταση και για τους ξενοδόχους, αλλά και μια κανονική περίοδος που κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, άρα δεν μπορείς να έχεις επιχειρείν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα