Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δραπέτης των Φυλακών Κασσάνδρας προσπάθησε να βιάσει 14χρονη

Απόπειρα βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού σε χώρο ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, ήρθε στη δημοσιότητα μετά από δέκα μέρες.

 

Ένας 37χρονος, δραπέτης των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 23 ετών για άλλον βιασμό και ληστεία, προσπάθησε να βιάσει μια 14χρονη. Ο 37χρονος απέδρασε την 1η Αυγούστου χωρίς να τον αντιληφθούν.



Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο δραπέτης βρέθηκε κοντά σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπου επιτέθηκε σε μια 14χρονη Ρωσίδα, την χτύπησε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα χωρίς να τα καταφέρει, καθώς το κοριτσάκι αντιστάθηκε! Όμως, συνέχισε να το χτυπάει και τελικά άρπαξε το κινητό της και τράπηκε σε φυγή. Η άτυχη 14χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης χτυπημένη στο πρόσωπο και όλο της το σώμα.



Οι κάμερες του ξενοδοχείου κατέγραψαν την βάναυση επίθεση στην ανήλικη Ρωσίδα κι έτσι οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον δραπέτη και να τον επαναφέρουν στο κελί του, αφού πρώτα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής του άσκησε δίωξη για απόδραση, απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικών βλαβών. Μάλιστα, το κινητό της 14χρονης βρέθηκε πεταμένο μέσα σε θάμνους στο σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα