Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής για τα έκτακτα μέτρα

Μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν σε όλη την Π.Ε. Χαλκιδικής, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, σχολίασε ότι είναι στοίχημα επιβίωσης του νομού μας τα μέτρα.  "Εδώ θα μετρηθεί η ευθύνη όλων" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τάσιος. 

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής ανέφερε:

 

“Είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι που γίνεται ακόμη δυσκολότερο, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση που είχαμε κάνει εξ αρχής για "ένα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω".

Ο τουρισμός της Χαλκιδικής εφάρμοσε και θα συνεχίσει να εφαρμόζει με ευλάβεια κάθε υποδεικνυόμενο υγειονομικό μέτρο, αφού η τύχη αυτού του καλοκαιριού είναι στα χέρια των ειδικών και μόνον αυτών. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις σε αυτό και η συνεργασία μας με τις αρμόδιες αρχές είναι δεδομένη για την πιστή εφαρμογή και επιτήρηση των νέων περιοριστικών μέτρων.

Η υγεία όλων είναι πάνω απ' όλα. Ακόμη κι αν αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα οικονομικά κόστη και σημαντικές επιχειρηματικές απώλειες. Γι αυτό και είναι κατεπείγουσα πλέον η ανάγκη σχεδιασμού ενός μόνιμου μηχανισμού στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων σε περιοχές που μπαίνουν ουσιαστικά σε καθεστώς "lockdown", μέχρι να υπάρξει μια αποτελεσματική απάντηση της επιστήμης στην πανδημία.

Είναι στοίχημα επιβίωσης του νομού μας, καθώς η οικονομία του εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τον τουρισμό και εδώ θα μετρηθεί η ευθύνη όλων”.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα