Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες συντήρησης και επισκευής στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Νικολάου

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Νικολάου μέσω χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Φιλόδημος.

 

Οι εργασίες αφορούν μεταξύ άλλων αλλαγή κουφωμάτων, επισκευή στέγης, εσωτερικό και εξωτερικό χρωματισμό, ανακατασκευή τουαλετών, βελτίωση εγκαταστάσεων κ.α. Η χρηματοδότηση μέσω  του προγράμματος ανέρχεται στα 760.000 ευρώ, ενώ ο Δήμος Σιθωνίας από ίδιους πόρους θα διαθέσει 20.000 ευρώ. 

 

Ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Δαλδογιάννης "απολογήθηκε" σε ανάρτησή του για την καθυστέρηση των εργασιών, που ξεκινούν λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

"Επειδή κάποιοι εύλογα θα αναρωτηθούν γιατί τώρα και όχι πιο νωρίς, δυστυχώς η γραφειοκρατία και η δυσκαμψία κάποιων υπηρεσιών δεν επιτρέπουν να γίνονται όλα στην ώρα τους. Έτσι εργασίες θα πραγματοποιούνται και τα Σ/Κ και με τρόπο που να μην παρακωλύεται η εκπαιδευτική διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση θα αλλάξει η εικόνα του σχολικού συγκροτήματος με παρεμβάσεις ουσίας αλλά και αισθητικής".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα