Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η υπουργός Παιδείας επισκέπτεται αύριο τη Χαλκιδική

Τη Χαλκιδική θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας της στην Κεντρική Μακεδονία.

Η κ. Κεραμέως θα έχει συναντήσεις με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης στον Πολύγυρο και θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα που απασχολούν την εκπαίδευση στο νομό.

Σήμερα η υπουργός επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, την Πέλλα και την Ημαθία.

 

«Όλα είναι έτοιμα» για το πρώτο κουδούνι, την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τόνισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, σε δηλώσεις της μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί στο 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

«Έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες που αφορούν στην κανονική έναρξη της σχολικής χρονιάς, η πρόσληψη εκπαιδευτικών έγινε πιο νωρίς από τα προηγούμενα χρόνια, τα βιβλία είναι στη θέση τους κι έχει γίνει και μια ειδική προετοιμασία στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας- μέτρα προστασίας και πρόληψης έναντι του κορονοϊού», σημείωσε η κ. Κεραμέως.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα