Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Κυριακή Μάλαμα στο Thessaloniki Helexpo Forum -VIDEO-

Τα μεγάλα έργα και οι σχεδιαζόμενες υποδομές στην πόλη, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης στο Thessaloniki Forum, όπου συμμετείχε και η βουλευτής Χαλκιδικής και αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα.

 

Η κ. Μάλαμα ανέφερε ότι η Θεσσαλονίκη, ως μητρόπολη της Βόρειας Ελλάδας, μπορεί να αναπτυχθεί μέσα και δια μέσου του ζωτικού κοινωνικοοικονομικού της χώρου, μέσω δηλαδή και της Μακεδονίας και της Θράκης. Η ανάπτυξη της πόλης θα πρέπει, συνεπώς, να γίνεται αντιληπτή, μέσα από την προώθηση σχεδίων και πλάνων στα οποία θα συμμετέχει όλη η Βόρεια Ελλάδα.

"Γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχει ένας δρόμος κι ένα λιμάνι για να πάει κανείς στο Άγιο Όρος. Ο δρόμος Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου και το λιμάνι της Ουρανούπολης. Αυτές οι δύο υποδομές αδικούν κατάφορα την Αθωνική Πολιτεία. Θα πρέπει άμεσα να σκεφτούμε το πως θα συνδέσουμε την Προ του Άθω περιοχή με την Εγνατία Οδό και πως επιτέλους θα ξεμπλοκάρουμε το έργο της αποκατάστασης κι αναβάθμισης του λιμένα της Ουρανούπολης, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος, σήμερα, επιβατικός λιμένας της Βόρειας Ελλάδας, με πάνω από μισό εκατομμύριο επιβάτες το χρόνο" τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Μάλαμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα