Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Θεμελιώθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΟΜ

Ο Αγιασμός θεμελίωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΠΟΜ, που κατασκευάζεται σε οικόπεδο, που παραχώρησε ο Δήμος Ν. Προποντίδας με την 26/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020. Τον θεμέλιο λίθο τοποθέτησαν ο  Δήμαρχος Μ. Καρράς και ο Προέδρος του ΠΟΜ κ. Φώτης Χατζηιορδάνης.

 

Στην τελετή παρέστησαν ο Βουλευτής Απ.Πάνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ι. Γιώργου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Προέδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γ. Πασαλής, ο πολιτευτής Ευθ. Καρανάσιος, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, φίλοι και μέλη του ΠΟΜ.

 

Το γυμναστήριο, το οποίο κατασκευάζεται στο υπ' αριθμ. 22 οικοδομικό τετράγωνο (περιοχή ΑΛΜΥΡΑ) θα έχει δομημένη επιφάνεια συνολικού εμβαδού 993,05τ.μ. Θα αποτελείται από ένα ενιαίο κτίριο που νοητά μπορεί να χωρισθεί σε τρεις ενότητες: τον αγωνιστικό χώρο, τον χώρο των αποδυτηρίων - wc και τον χώρο των βοηθητικών υπηρεσιών (αποθήκη, λεβητοστάσιο).

 

Πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες, τόσο των αθλητών του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών (Π.Ο.Μ.), όσο και των υπόλοιπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της τοπικής κοινωνίας, καθώς θα έχει πολυδιάστατο χαρακτήρα. Προβλέπεται να  φιλοξενεί χρήσεις που θα έχουν τόσο αθλητικό (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, γυμναστική κ.α.), όσο και πολιτιστικό ( εκδηλώσεις συλλόγων παραδοσιακών χορών, ομιλίες κ.α.) περιεχόμενο.

 

“Μία κοινή προσπάθεια έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι και σ' αυτήν την περίπτωση, η καλή συνεργασία με τον ΠΟΜ και την ΑΝΕΤΧΑ, οδήγησαν στο να κατασκευάζεται σήμερα ένα νέο γυμναστήριο.

Σύντομα, ακόμη, θα ολοκληρωθεί η σχεδόν πλήρης ανακατασκευή του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου,  που υπέστη σοβαρές ζημίες από τη θεομηνία, και θα παραδοθεί προς χρήση. Έτσι οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής θα καλύπτονται σε λίγο καιρό από δύο κλειστά γυμναστήρια και μία τέτοια εξέλιξη δεν θα μπορούσε παρά να μας γεμίζει χαρά”, δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα