Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τα κρούσματα στη Χαλκιδική, τα πρόστιμα και οι τάξεις που έκλεισαν

Δραματική έκκληση για την τήρηση των μέτρων και ειδικότερα για τη χρήση μάσκας παντού απηύθηνε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

Στη Χαλκιδική εντοπίστηκαν 38 κρούσματα, ενώ την ίδια ώρα αναστέλλουν τη λειτουργία τους το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Καλλικράτειας μέχρι και την Παρασκευή 15/11. Επίσης τα τμήματα Β2 & Β2 ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ του Γενικού Λυκείου Ν. Καλλικράτειας, η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ του 1ου ΕΠΑΛ Πολυγύρου και  το Γ4 του Γυμνασίου Πολυγύρου.


Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι αυσητροί για τήρηιση των μέτρων. Έτσι επιβλήθηκαν 48 πρόστιμα τη Δευτέρα στη Χαλκιδική για μη χρήση μάσκας και 2 πρόστιμα για μετακίνηση από τα μεσάνυχτα έως τις 5.00 το πρωί. Αναλυτικά 29 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε πεζούς, 3 σε εργαζόμενους, 9 σε πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 2 σε πελάτες σούπερ μάρκετ, ένα σε επιβάτη λεωφορείου, 2 σε επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτου και ένα σε πελάτη τραπέζης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα