Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέος εξοπλισμός σε σχολεία του Δήμου Αριστοτέλη

Θρανία, καθίσματα, πίνακες, βιβλιοθήκες, γραφεία και αλλά είδη εξοπλισμού, που παραδόθηκαν στα τέλη Οκτωβρίου από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», έχουν ήδη διανεμηθεί και αξιοποιούνται σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αριστοτέλη.


Συγκεκριμένα, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών κ. Νίκος Κεφαλάς και κ. Ευγενία Γιαννούση  έχουν ήδη μεριμνήσει ώστε το Δημοτικό Σχολείο Νέων Ρόδων, το Δημοτικό Σχολείο Αρναίας, το Νηπιαγωγείο Νεοχωρίου, το Νηπιαγωγείο Στανού, το Νηπιαγωγείο Παλαιοχωρίου και το Γενικό Λύκειο Αρναίας να παραλάβουν το νέο εξοπλισμό για να αντικαταστήσουν μέρος του παλιού και φθαρμένου.


Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε: "Διαρκής στόχος μας είναι η δημιουργία των πλέον κατάλληλων συνθηκών προκειμένου εκπαιδευτικοί και μαθητές, να εκπληρώνουν και να απολαμβάνουν αντίστοιχα τον σκοπό ενός σχολείου. Η διάθεση του εξοπλισμού από την κρατική κατασκευαστική εταιρεία, αποτέλεσε σε μεγάλο βαθμό προϊόν συνδυασμού ενεργειών του Δήμου και στοχευμένων ενεργειών του βουλευτή Χαλκιδικής κ. Απόστολου Πάνα, που συνέβαλε αποφασιστικά και τον ευχαριστούμε. Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, πως όταν οι προσπάθειές διαφορετικών θεσμικών παραγόντων ενώνονται προς την επίτευξη κοινών στόχων, ενισχύουν τη δυναμική των προσπαθειών και επιταχύνουν το θετικό αποτέλεσμα."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα