Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας στον καταυλισμό των Ρομά στη Ν. Ποτίδαια

Τον καταυλισμό των Ρομά στη Ν. Ποτίδαια επισκέφθηκε το πρωί ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας, Βασίλη  Κιοσσέ, για να συνομιλήσει μαζί τους και να ανταλλάξει ευχές.

 

Η κοινωνική υπηρεσία προχώρησε πριν λίγες ημέρες σε διανομή τροφίμων, ενώ ο Δήμος έστρωσε με χαλίκι τον δρόμο, προκειμένου να μπορούν να κινούνται με μεγαλύτερη ευκολία.


«Εδώ ζουν άνθρωποι. Αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάει κανείς, πόσο ο μάλλον ο Δήμαρχος. Δεν υπάρχουν κατώτεροι ή ανώτεροι άνθρωποι, υπάρχουν μόνο ανθρώπινες ψυχές. Σαράντα από τα εκατό περίπου άτομα του καταυλισμού είναι παιδάκια και δεν θα μπορούσα να δεχτώ να μην έχουν φαγητό ή κάποιες στοιχειώδεις διευκολύνσεις από τον Δήμο. Αύριο γεννάται ο Χριστός, που δίδαξε σε όλους την αγάπη. Το «αγαπάτε αλλήλους» δεν έκανε διακρίσεις, ας μην τις κάνουμε ούτε εμείς» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα