Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Ξεκίνησε από το πρωί η διαδικασία εμβολιασμού των υγειονομικών στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, ο οποίος και θα γίνει σε τρεις φάσεις, όπως σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας.


Πρώτος εμβολιάστηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Δεδελούδης, ενώ ακολούθησαν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι.


Τις επόμενες μέρες θα εμβολιαστούν και οι υγειονομικοί στα Κέντρα Υγείας της Χαλκιδικής.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Δεδελούδης δήλωσε: «Αισθάνομαι απόλυτη ευγνωμοσύνη στους χιλιάδες ερευνητές και επιστήμονες που αγωνίσθηκαν για το εμβολιασμό. Με τον δικό μου εμβολιασμό ξεκινά και ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου. Δεν είναι το τέλος ακόμα. Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό όλων και περισσοτέρων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι, ώστε να νικήσουμε τον ιό και να φύγουμε από αυτήν την περιπέτεια. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε.
Απευθύνω έκκληση στους πολίτες της Χαλκιδικής να επιδείξουν υπευθυνότητα και συνεργασία. Όλοι μαζί θα νικήσουμε!»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα