Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μ. Καρράς: Σας καλώ να επιδείξουμε στάση ευθύνης

Μετά την ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά ότι ο Δήμος Ν. Προποντίδας βρίσκεται στο "κόκκινο", ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

"Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες,


Οι ώρες και οι μέρες είναι κρίσιμες. Σας καλώ να επιδείξουμε για ακόμη φορά στάση ευθύνης, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να «παίζουμε» με τις ανθρώπινες ζωές.  Ακούμε τους ειδικούς και συμμορφωνόμαστε στα μέτρα, που επιβάλλει η πολιτεία. Η κόπωση είναι λογική,  υπάρχει σε όλους αλλά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο για χαλαρότητα. Σε όλους μας  λείπει η κανονικότητα, σε κάποιους όμως θα λείπουν οι δικοί τους άνθρωποι για πάντα.


Ο Δήμος μας βρίσκεται από αύριο σε κατάσταση συναγερμού. Δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Χρέος μας είναι να διαφυλάξουμε την υγεία τη δική μας, των δικών μας ανθρώπων, των φίλων μας, των συμπολιτών μας.


Ως Δήμος θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία. Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα συνεχιστούν οι έλεγχοι με ράπιντ τεστ. Ήδη θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα και πάλι για όλους τους εκπαιδευτικούς μας, τους ιδιοκτήτες κυλικείων και τις σχολικές καθαρίστριες. Η λειτουργία των υπηρεσιών θα συνεχίσει να γίνεται μόνο με ραντεβού, όπως συνεχίζει και η τηλεργασία.


Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου παραμένει «στην πρώτη γραμμή» και εξυπηρετεί  για ανάγκες σε φάρμακα, σε αγορές κτλ.  όσους δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν.


Σας καλώ για ακόμη μια φορά να μείνουμε ενωμένοι. Απευθύνω έκκληση σε όλες και όλους να τηρήσουμε τα μέτρα και να επιδείξουμε ατομική ευθύνη, ώστε να  κερδίσουμε κι αυτή τη μάχη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. "


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα