Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ. Μάλαμα: Οι υπουργοί Εσωτερικών της ΝΔ κοροϊδεύουν τον κόσμο για τους αμμοκράτες στη Νικήτη.

Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάλαμα σχολίασε το θέμα της κατεδάφισης των αμμοκρατών στη Νικήτη και στη σημερινή δήλωση του υπουργού Εσωτερικών, Μ. Βορίδη.

"Σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι “τώρα ενημερώνεται για το θέμα των αμμοκρατών της Νικητής” κι ότι “έχει ζητήσει να του σταλεί ο φάκελος για να τον μελετήσει”.

Το ίδιο είχε απαντήσει και ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, όταν πριν από 7 σχεδόν μήνες είχα καταθέσει εσπευσμένα κοινοβουλευτική αναφορά για το θέμα στη Βουλή, όταν είχε διαφανεί για πρώτη φορά η απειλή της κατεδάφισης των αμμοκρατών.

(Υπ. αριθμ. 1853/15-06-2020 κοινοβουλευτική αναφορά με θέμα “Ανάγκη στήριξης του Δήμου Σιθωνίας για την νομιμοποίηση των αμμοκρατών στην ακτογραμμή της Νικητής")

 

Τότε, λοιπόν, ο κύριος Θεοδωρικάκος είχε απαντήσει επί λέξη : “σας γνωρίζουμε ότι έχουν ζητηθεί στοιχεία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Σιθωνίας, με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 38546/22-06-2020 έγγραφο και, όταν περιέλθουν οι σχετικές απαντήσεις, θα ενημερωθεί η Βουλή των Ελλήνων με νεότερο έγγραφό μας”.

Από τότε περιμένουμε το νεότερο έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο είτε με τον κ. Θεοδωρικάκο, είτε με τον κ. Βορίδη συνεχίζει να αδιαφορεί, την ώρα που η αποκεντρωμένη Διοίκηση απειλεί με μπουλντόζες".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα