Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζομένους

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ν. Προποντίδας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των εκπαιδευομένων του ξεκίνησε συνεργασία με το Περιφερειακό Παράρτημα ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. Κ. Μακεδονίας (Βέροια).

 

Στόχος του  σχολείου ανταποκρινόμενο στις έκτακτες καταστάσεις που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19 είναι να ενισχύει  τους εκπαιδευομένους του με γνώσεις στην επαγγελματική συμβουλευτική και πληροφόρηση κάτι που αφορά τόσο τους  εργαζομένους  όσο και τους ανέργους.


Μέσα στην δύσκολη αυτή κατάσταση που ζούμε το Περιφερειακό Παράρτημα ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. Κ. Μακεδονίας που εδρεύει στη Βέροια υλοποιεί εξ αποστάσεως υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων.


Ομάδα εκπαιδευομένων του Β Κύκλου, αρχικά, ξεκίνησε με εξ αποστάσεως σύγχρονο τρόπο το πρώτο εργαστήριο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα, που αφορούσε στην σύνταξη βιογραφικού σημειώματος. Οι εκπαιδευόμενοί μέσα από γόνιμο διάλογο με την σύμβουλο σταδιοδρομίας κα Θωμαή Δημητριάδου πήραν χρήσιμες πληροφορίες και κατευθύνσεις και κατάλαβαν την σπουδαιότητα του να συντάσσει κανείς στις μέρες μας σωστά ένα βιογραφικό σημείωμα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα