Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η δήμαρχος Κασσάνδρας στην Αθήνα για θέματα του Δήμου

Σειρά επαφών με υπουργούς της κυβέρνησης και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά στην Αθήνα για θέματα προτεραιότητας του δήμου.


Η δήμαρχος Κασσάνδρας  Αναστασία Χαλκιά, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλης Στακινό, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, αρμόδιο για θέματα  επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη με τον οποίο συζήτησε την πορεία των αιτήσεων στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.


Στη συνάντηση με τον υφυπουργό  ψηφιακής διακυβέρνησης αρμόδιο για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, Γιώργο Γεωργαντά, τέθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της ψηφιοποίησης των ΚΕΠ του Δήμου Κασσάνδρας.

Στη συνάντηση με τον Προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης Τομέα Περιβάλλοντος της ΕΥΔ ΥΜΕΠΕΡΑΑ, Νικόλαο Μαμαλούγκα  συζητήθηκε ο σχεδιασμός  για τις υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Κασσάνδρας.

Σε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, συζητήθηκαν στοχευμένες προοπτικές ένταξης έργων στο πρόγραμμα LEADER.

  «Είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα και εργαζόμαστε εντατικά και απρόσκοπτα, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εν μέσω πανδημίας, προκειμένου να συνεχίσουμε την ένταξη σημαντικών έργων υποδομής στα διαθέσιμα προγράμματα χρηματοδότησης με μοναδικό σκοπό την ανάπλαση του δήμου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών», υπογράμμισε η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα