Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δριμεία κριτική από την 'Ίσχυρή Κασσάνδρα' για το αμαξοστάσιο στη Χανιώτη

Η ανεύρεση πτώματος ενός 50χρονου στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κασσάνδρας στη Χανιώτη προκάλεσε τη δριμεία κριτική του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ισχυρή Κασσάνδρα", Κώστα Παπαγιάννη, ο οποίος αναφέρει ότι ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί από τη δημοτική αρχή και είναι αφύλακτος.

Ο κ. Παπαγιάννης αναφέρει:

Πριν λίγες μέρες, η υπηρεσία καθαριότητας, δημοσίευσε φωτογραφίες για την περισυλλογή κήτους στην Κασσάνδρα. Σιγήν ιχθύος όμως, για την περισυλλογή ανθρώπινου  πτώματος χθες βράδυ στο εγκαταλειμμένο αμαξοστάσιο του δήμου, στη Χανιώτη.

Το νεκροταφείο αυτοκινήτων του δήμου, αυτοκινήτων που δεν έχουν παραληφθεί από την πρώην Αναπτυξιακή Παλλήνης, από τον πρώην δήμο Παλλήμης, πολλά από αυτά καινούργια τότε και που σαπίζουν εγκαταλειμμένα, σήμερα, ο χώρος μετατρέπεται σε χώρο εγκατάλειψης πτωμάτων.

Η διαλεύκανση του θέματος, δηλαδή πως απεβίωσε ο άνθρωπος, και ποιος τον μετέφερε εκεί, είναι υπόθεση της αστυνομίας.

Εμείς ,με το θεσμικό μας ρόλο, πρέπει με αφορμή αυτό το γεγονός να αναδείξουμε για ακόμα μία φορά την κακή κατάσταση του χώρου. Εγκατάλειψη και σαπίλα της περιουσίας των δημοτών του δήμου.

Ένας ξέφραγος τόπος επάνω στο δρόμο που δείχνει την εικόνα μας, που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση,που επιτρέπει ακόμα και την εγκατάλειψη πτωμάτων και που από εκεί περνούν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες.

Αυτή είναι η εικόνα του πιο τουριστικού δήμου της Μακεδονίας. Τι περιουσία άφησε ο Δήμος Παλλήνης ,η Αναπτυξιακή Παλλήνης, τι υπάρχει σήμερα;

Θα δώσει κάποιος εξηγήσεις, ή θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση;

Θα περιφραχτεί ο χώρος;

Θα αναβαθμιστεί η εικόνα του;

Το περιστατικό αυτό,ας γίνει η αιτία να περιφρουρήσουμε όλους τους δημοτικούς χώρους, αμαξοστάσια,αποθηκευτικούς χώρους,κλπ. Ας προστατεύσουμε γεωτρήσεις, δεξαμενές, από τις οποίες πρέπει να υδροδοτείται η Κασσάνδρα με ασφάλεια. Χωρίς να μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση και να πετά οτιδήποτε, ακόμα και πτώματα. Εδώ βάλτε χρήματα. Σας στηρίζουμε".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα