Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Τα πρώτα μπάνια στη Χαλκιδική ανήμερα του Πάσχα

Το Πάσχα γιορτάζεται από τους περισσότερους με σούβλες, φαγητά και δισκέδαση με την οικογένεια και φίλους. Για άλλους όμως ήταν μια καλή ευκαιρία να απολαύσουν την πεντακάθαρη θάλασσα και τον ζεστό ήλιο.


Ανήμερα του Πάσχα σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής, μεταξύ καφέ, οβελία και κόκκινων αυγών, πολλοί άδραξαν την ευκαιρία να μπουν στη θάλασσα για να απολαύσουν το πρώτο τους μπάνιο, καθώς ο καιρός ήταν ζεστός.

Η θάλασσα, αν και δροσερή, είναι όλες τις εποχές απολαυστική στη Χαλκιδική!

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 21.00 και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα