Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αυτοψία του δημάρχου Νέας Προποντίδας στα γήπεδα 5Χ5

Τη Νέα Τένεδο, τα Πετράλωνα, τα Νέα Πλάγια και το Ζωγράφου, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη των Τοπικών Συμβουλίων της κάθε Κοινότητας.


Σκοπός των επισκέψεων του, ήταν να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις των γηπέδων 5Χ5.
Κατά τις συναντήσεις του, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε εκτενώς για τις εργασίες που απαιτούνται ώστε να εκσυγχρονιστούν και ν’ αποκατασταθούν τα συγκεκριμένα γήπεδα.   

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν οι παρακάτω παρεμβάσεις και στα 4 γήπεδα 5Χ5:
-Αντικατάσταση και τοποθέτηση καινούριου συνθετικού χλοοτάπητα.
-Επισκευή/ συντήρηση της υφιστάμενης περίφραξης.

«Μέλημα μας, είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, ενώ ταυτόχρονα η άθληση των πολιτών να γίνεται σε ασφαλή χώρο», δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς.
Οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν κατόπιν των ενεργειών που απαιτούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, ενώ τα έξοδα για τις παραπάνω παρεμβάσεις, θα καλυφθούν από ιδίους πόρους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα