Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ενεργειακή αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Πολυγύρου

Η προέγκριση από το αρμόδιο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, δόθηκε για την άμεση δημοπράτηση της ενεργειακής ανβάθμισης του κλειστού Γυμναστηρίου Πολυγύρου, συνολικού προϋπολογισμού 1.355.000 ευρώ.


Το έργο εντάσσεται στις υποδομές «Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης» και συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Με την ολοκλήρωση του όλου έργου θα θωρακισθεί ενεργειακά το κτίριο του γυμναστηρίου και αναμένεται να καταταγεί από την κατηγορία Δ, που βρίσκεται σήμερα, στην κατηγορία Β+, γεγονός το οποίο αλλάζει εντελώς τις καταναλώσεις ενέργειας και το καθιστά φιλικότερο προς το Περιβάλλον.

"Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και περήφανοι, διότι με τις παραπάνω ενεργειακές αναβαθμίσεις θα παραδοθεί ένα σύγχρονο και ασφαλές κτίριο, προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου μας" ανέφερε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα