Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 44χρονο από το Νεοχώρι

Συνεχίστηκε για τρίτη ήμερα η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 44χρονου Φώτη Αργύρου Φώτη το Νεοχώρι Χαλκιδικής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής.


Η αστυνομία δέχθηκε κλήση το απόγευμα της Κυριακής από συγγενή του αγνοούμενου, ο οποίος ανέφερε ότι ο άνδρας βγήκε από το σπίτι και δεν επέστρεψε.


Το καπέλο του αγνοούμενου βρέθηκε από την τρίτη αργά το βράδυ στο σπιτάκι του κυνηγών, ανάμεσα Σκουριές και Νεοχώρι από όπου και ξεκίνησαν οι έρευνες την Τετάρτη, χωρίς να φέρουν όμως κανένα αποτέλεσμα.


Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συνδράμουν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας, της Ο.Π.Κ.Ε,  της Πυροσβεστικής, ο αστυνομικός σκύλος, Ice καθώς και ο σκύλος έρευνας και διάσωσης της 2ης EMAK. Επίσης συμμετέχουν οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Κ.Ο.ΜΑ.Θ.


Στις έρευνες από την δεύτερη ήμερα συμμετέχει ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ. με μέλη του από τις βάσεις ετοιμότητας, Σάρτης, Αρναίας Χαλκιδικής και των Σερρών με Drones.

Ο Σύλλογος το “Χαμόγελο του Παιδιού” προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου ατόμου κατόπιν αιτήματος των συγγενικών του προσώπων, καθώς έχουν περάσει αρκετές ώρες και ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο» προστίθεται.

Τα χαρακτηριστικά

«Ο Αργυρός Φώτης έχει ύψος 1.68 μ., έχει 75 kg βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο καρό πουκάμισο, τζιν παντελόνι, αθλητικά γκρι παπούτσια και μαύρα γυαλιά μυωπίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα