Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Παλαιοχωρίου

Εργασίες καθαρισμού πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης- Γαλάτιστας – Αρναίας- Παλαιοχωρίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 και κατά τον μήνα Ιούνιο, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.



Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης – Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου κατά την διάρκεια της ημέρας οι οποίες θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 και μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και  στις δύο κατευθύνσεις της οδού.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τον κόμβο της Αγίας Αναστασίας – Γαλαρινού.

Η Απόφαση της κατ' εξαίρεσης εκτέλεσης εργασιών συντήρησης κατά τον μήνα Ιούνιο είναι η υπ` αριθ. 2501/34/383 -ιδ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα