Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεργασία πολιτών Πολυγύρου: Πόσες θητείες χρειάζεται η δημοτική αρχή για να αποκτήσουμε λειτουργικά φρεάτια;

Η νεροποντή που έπληξε την πόλη του Πολυγύρου το μεσημέρι της Παρασκευής έφερε στο φως προβλήματα, που σχολίασε με καυστικό τρόπο η δημοτική παράταξη "Συνεργασία πολιτών δήμου Πολυγύρου".


Η "Συνεργασία πολιτών" ασκεί δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή:

"Δύο ώρες μετά την καταιγίδα και ρωτάμε ...

Πόσες θητείες χρειάζεται η παρούσα δημοτική αρχή άραγε για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε λειτουργικά φρεάτια;

Πόσα χρόνια χρειάζονται για να διασφαλιστεί ότι οι περιουσίες των δημοτών δεν θα πλημμυρίζουν με κάθε καλοκαιρινό μπουρίνι και ότι κάτοικοι θα μπορούν να προσεγγίζουν με ασφάλεια το σπίτι τους χωρίς την χρήση πλωτών μέσων;

11 ολόκληρα χρόνια - και συνεχίζουμε - για να αντικρυζουμε όπως σήμερα εικόνες ντροπής στις έξι βρύσες, όπου κατάντησαν λίμνη για κανό και καγιάκ μέσα σε λίγη ώρα.

11 χρόνια για να μην υπάρχει ένα ανοιχτό φρεάτιο στην Οδυσσέα Ελύτη και στην Ασκληπιού, που είναι κεντρικοί δρόμοι πρωτεύουσας του νομού.

11 ολόκληρα χρόνια για να λέμε ότι "ευτυχώς δεν υπήρξαν μεγάλες καταστροφές" και να αφήνουμε την πόλη μας έρμαιο των καιρικών φαινομένων χωρίς καμία σοβαρή μέριμνα της δημοτική αρχής.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
Καλό θα ήταν πριν πανηγυρισετε για το επόμενο "μεγαλόπνοο" έργο σας, κύριοι της δημοτικής αρχής, να φροντίσετε να μπαλωθούν οι "τρύπες" του παρόντος που όλο ξυλώνονται και όλο φαρδαίνουν".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα