Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ουρές και καθυστερήσεις κατά την επιστροφή

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς κατά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Από τις 3 μετά το μεσημέρι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνταν με χαμηλές ταχύτητες.

Μέχρι αυτήν την ώρα αυξημένη κίνηση υπάρχει στην Ποτίδαια, ενώ με μικρές καθυστερήσεις γίνεται και το πέρασμα από το φανάρι της Νικήτης, όπου από το πρωί βρίσκονται άνδρες της τροχαίας και ρυθμίζουν την κυκλοφορία.


Από τη Ν. Καλλικράτεια και μέχρι την Καρδία παρατηρείται μεγάλο μποτιλιάρισμα. Η τροχαία βρίσκεται επί ποδός για να διευκολύνει τη μετακίνηση των εκδρομέων και να μεριμνά για την τήρηση του ΚΟΚ.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.