Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Κασσάνδρας συνεχίζει το άνοιγμα σε τουριστικές αγορές

Ο δήμος Κασσάνδρας στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων τουριστικής προβολής που υλοποιεί, υποδέχτηκε και φιλοξένησε τον Γερμανό δημοσιογράφο Jean Herr Hoffman από τη Deuche Welle (έντυπη  και ηλεκτρονική έκδοση)  και τον περιοδικό τύπο της Γερμανίας.


Η επίσκεψη του Γερμανού δημοσιογράφου,  είχε ως στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κασσάνδρας κυρίως σε ότι αφορά τις boutique ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και τις ομορφιές του προορισμού.

Ο έγκριτος Γερμανός  δημοσιογράφος συνοδευόμενος από την πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού του δήμου Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου ξεναγήθηκε σε πολλές περιοχές του δήμου, ενώ  επισκέφτηκε και τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ, Ηρακλής Λειβαδιώτης.

Ο κ Hoffman, είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού του δήμου Κασσάνδρας, Αστέριο Κατσάνη.

Η δράση που συντονίστηκε από την επιτροπή τουρισμού, τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Εξάλλου, η  διεύθυνση του ΕΟΤ Γερμανίας συνεργάζεται με το Δήμο Κασσάνδρας στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής για περισσότερα από 7 χρόνια με σκοπό την ανάδειξη της Κασσάνδρας στη Γερμανική τουριστική αγορά.

Η διοίκηση του  Δήμου Κασσάνδρας συνεχίζει να  αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να προβάλλει τον προορισμό με στοχευμένες ενέργειες προκειμένου να βοηθήσει το τοπικό επιχειρείν και να συμβάλλει  ώστε να ξεπεραστούν όσο είναι δυνατόν  δυσκολίες της τουριστικής χρονιάς.

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 21.00 και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα