Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εξιχνίαση κλοπής και σύλληψη για ναρκωτικά

    Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, στα τέλη του Απριλίου έως και τις αρχές Μαΐου του 2021, εισήλθε παράνομα σε οικία ημεδαπής γυναίκας σε περιοχή της Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 9.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και 2 ημεδαποί άνδρες, στους οποίους είχε πουλήσει μέρος των κλοπιμαίων.   

 Συνελήφθησαν χθες (12 Ιουλίου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε αγροτική περιοχή, μαζί με έναν ακόμη ημεδαπό συνεργό τους, 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκαν ένας κλώνος δενδρυλλίου κάνναβης, μήκους 60 εκατοστών, 1 κινητό τηλέφωνο και το όχημα που χρησιμοποιούσαν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα