Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σε κακή κατάσταση δημοτική οδός στην Όλυνθο

Βομβαρδισμένος μοιάζει ο δημοτικός δρόμος μετά την γέφυρα του Ολύνθιου, προς Ολυνθο και Σήμαντρα. Στο σημείο έχει ξηλωθεί η άσφαλτος και υπάρχουν λακκούβες επικύνδυνες για τους οδηγούς.

Πριν λίγες μέρες ένα φορτηγό χρησιμοποίησε τα φρένα του προκειμένου να αποφύγει το επικίνδυνο σημείο, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί ατύχημα. Η τροχαία, κατόπιν ενημέρωσης από τον οδηγό, τοποθέτησε προληπτικά δύο κώνους ακριβώς όμως επάνω στο κατεστραμμένο οδόστρωμα. Ο δρόμος χρησιμοποιείται καθημερινά από πολλούς δημότες και όχι μονο.

Ο δημοτικός σύμβουλος Πολυγύρου, Γιάννης Σφυρής, αναδεικνύοντας το ζήτημα που έχει προκύψει, ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Μετά από ολόκληρα έντεκα χρόνια Δημοτικής Διοίκησης του Δήμου Πολυγύρου, γιατί ακόμα δεν έχετε φτιάξει έναν μηχανισμό άμεσης επισκευής των οδοστρωμάτων, δηλαδή εκείνων των τμημάτων που καταστρέφονται εξ υπαιτιότητας δημοτικών έργων συντήρησης, η αποκατάστασης, η επισκευής  βλαβών που κάνουν τα συνεργεία του δήμου ή λόγω φθοράς από διάφορες αιτίες;

• Γιατί δεν έχετε φροντίσει να βρίσκονται σε συνεννόηση όλα τα συναρμόδια γραφεία - υπηρεσίες του Δημου πριν προχωρήσει όποια μικρής  η μεγάλης έκτασης εργολαβία (δείτε τον πολύπαθη σκαμμένο Πολύγυρο), ώστε να περιορισθούν οι σπατάλες του «ράβε ξήλωνε» και οι ταλαιπωρίες των συνδημοτών;

•Πότε θα επισκευάσετε τον κατεστραμμένο οδόστρωμα στο σημείο που προανέφερα το οποίο είναι άκρως επικίνδυνο για προκληση ατυχηματος....χρονισε το πρόβλημα και ήδη έχει καταλάβει μεγαλύτερη έκταση".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα