Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ματαιώνεται η Εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Μάμαντος, που ελήφθη στις 5 Αυγούστου 2021, ματαιώνεται η Εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος.


Η απόφαση ελήφθη κυρίως λαμβάνοντας υπόψη ότι ο νομός Χαλκιδικής δεν έχει συμπληρώσει το απαιτούμενο ποσοστό εμβολιασμού (50% για τις εμποροπανηγύρεις). Επιπλέον, τα περιοριστικά μέτρα επιβάλλουν αποφυγή συνωστισμού, που δεν μπορεί να εξασφαλιστεί, εφόσον το πανηγύρι υποδέχεται καθημερινά περισσότερα από 45.000 άτομα.


Η Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου θα τελεστεί κανονικά με τήρηση των μέτρων προστασίας, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί περιφορά της εικόνας.

“Με πόνο ψυχής αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνουμε την απόφασή μας να μην πραγματοποιηθεί και φέτος το πανηγύρι του Αγίου Μάμαντος. Ήταν μία δύσκολη απόφαση αλλά ο νόμος πρέπει να τηρείται και η δημόσια υγεία να προστατεύεται” δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα