Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΟΜ ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας

Το κλειστό γυμναστήριο του ΠΟΜ, που βρίσκεται σε τροχιά ολοκλήρωσης, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Μ. Καρράς.

Οι εργασίες έχουν προχωρήσει σημαντικά και σύντομα θα παραδοθεί σε χρήση.
Ο δήμαρχος, αφού ενημερώθηκε για την πορεία και το στάδιο των εργασιών, δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική αρχή θα προχωρήσει στις εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου.

Το γυμναστήριο κατασκευάστηκε υπ' αριθμ. 22 οικοδομικό τετράγωνο (περιοχή ΑΛΜΥΡΑ) και έχει δομημένη επιφάνεια συνολικού εμβαδού 993,05τ.μ.

Αποτελείται από ένα ένα ενιαίο κτίριο που νοητά μπορεί να χωρισθεί σε τρεις ενότητες: τον αγωνιστικό χώρο, τον χώρο των αποδυτηρίων - wc και τον χώρο των βοηθητικών υπηρεσιών (αποθήκη, λεβητοστάσιο).

Πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες, τόσο των αθλητών του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών (Π.Ο.Μ.), όσο και των υπόλοιπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της τοπικής κοινωνίας, καθώς θα έχει πολυδιάστατο χαρακτήρα.

Προβλέπεται να φιλοξενεί χρήσεις που θα έχουν τόσο αθλητικό (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, γυμναστική κ.α.), όσο και πολιτιστικό ( εκδηλώσεις συλλόγων παραδοσιακών χορών, ομιλίες κ.α.) περιεχόμενο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα