Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Στρατώνι ως προορισμός ημερήσιων αποδράσεων

Αυτό που χαρακτηρίζει τα ταξίδια εξοικείωσης στο Δήμο Αριστοτέλη είναι οι βιωματικές εμπειρίες που οι ντόπιοι οργανώνουν προς τιμήν των συμμετεχόντων: με τον τρόπο αυτό προβάλλουν και προωθούν την καθημερινότητα, τις τοπικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής, που αποτελεί ζητούμενο για κάθε επαγγελματική αποστολή που καταφθάνει από το εξωτερικό.


Κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιήγησης των Κύπριων bloggers και των Ιταλών travel agents, το Στρατώνι πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική γιορτή της θάλασσας, η οποία πρότεινε το λιμανάκι του οικισμού ως προορισμό ημερήσιων αποδράσεων».
 
Σύλλογοι, ντόπιοι, μουσικοί, τραγουδιστές, τραγουδοποιοί, ψαράδες, φοιτητές, εθελοντές του ERASMUS υποδέχθηκαν τους φιλοξενούμενους του Δήμου, για να τους μυήσουν στα μυστικά της τοπικής θαλάσσιας δραστηριότητας. Έστησαν γλέντι μοναδικό, ψάρεψαν, έψησαν, τράταραν, καλοδέχθηκαν. Δημιούργησαν ανάμνηση και πρόσφεραν πάνω απ’ όλα εμπειρία.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, σχολίασε:
"Ευχαριστώ προσωπικά το Σύλλογο Γυναικών Στρατωνίου, καθώς και το Ναυταθλητικό Όμιλο του οικισμού που βρίσκονται πάντα εκεί.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Στάθη και την Αγγελική, που τη συγκεκριμένη βραδιά τοποθέτησαν «ψυχή» στην προωθητική δραστηριότητα. Ευχαριστώ την Έφη, το Γιώργο και τη Γιολάντα για τη συνδρομή τους στην υποδοχή των Ιταλών. Ευχαριστώ το Σταύρο Καραμάνη και τους μουσικούς – Γιώργο & Τάκη.
Τα καλύτερα έρχονται. Τα αποτελέσματα της ομαδικής δουλειάς θα αποδώσουν."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα