Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επανεξελέγη στη ΔΕΕΠ Χαλκιδικής ο Απόστολος Τζηρίτης

Με 445 ψήφους ο Απόστολος τζηρίτης επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Χαλκιδικής της ΝΔ, για τρίτη συνεχή θητεία.

Ο συνυποψήφιός του Ιωάννης Τσακνής έλαβε 328 ψήφους.

Από τα 1.034 εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ στη Χαλκιδική, ψήφισαν 773 στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που διεξήχθησαν την Κυριακή.

"Από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία βγήκαν και τα πολιτικά συμπεράσματα για τα εσωκομματικά του Νομού. Στόχος για την επόμενη μέρα είναι η ενότητα της παράταξης και η πορεία που θα οδηγήσει τη ΝΔ ακόμη ψηλότερα στη Χαλκιδική, σε συνεργασία με τα νέα μέλη ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ. Κρατάμε ως "προίκα" τη δυναμική συμμετοχή, ενώ τυχόν λάθη και αστοχίες του παρελθόντος, θα μας κάνουν καλύτερους στο μέλλον.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες του Νομού, αλλά κυρίως στα απλά μέλη που συμμετείχαν μαζικά στη διαδικασία, καθώς και στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, που συνέδραμαν στη διεξαγωγή των εκλογών. Προχωράμε με σύνθημα: "Ας σταθούμε όλοι στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί μας αξίζει μία καλύτερη Ελλάδα"», ανέφερε ο Απόστολος Τζηρίτης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα