Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποχετευτικά δίκτυα και νέος Βιολογικός στην Όλυνθο

Η σύμβαση κατασκευής του έργου "Συλλογή και μεταφορά λυμάτων Τ.Κ Ολύνθου" υπογράφηκε από το δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, με συνολικό προϋπολογισμό 1.930.000 ευρώ.

Με την παραπάνω σύμβαση, προβλέπεται να ολοκληρωθούν όλα τα αποχετευτικά δίκτυα της Ολύνθου, με χρονικό ορίζοντα 24 μηνών. Ενώ θα καταλήγουν στο βιολογικό σταθμό, του οποίου η υπογραφή για την κατασκευή του αναμένεται άμεσα, με συνολικό προϋπολογισμό 1.445.000 ευρώ.


Με τα παραπάνω έργα επιλύεται ένα σοβαρό πρόβλημα της Ολύνθου, που ταλάνιζε χρόνια τους κατοίκους. Τέλος μετά το πέρας των εν λόγω έργων θα γίνουν και οι σχετικές ασφαλτοστρώσεις.


Ο κ. Ζωγράφος αναφέρει: "Πρόθεσή μας είναι να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών μας. Τα αποχετευτικά δίκτυα, καθώς και οι βιολογικοί σταθμοί, είναι έργα ουσίας για μας με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τα οποία συμβάλλουν, τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και της δημόσιας υγείας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα