Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γρ. Τάσιος για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και πολιτευτής, Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που γιορτάζεται σήμερα παγκοσμίως δεν είναι ημέρα γιορτής. Είναι ημέρα υπενθύμισης σε όλους, σε κράτη και σε κοινωνίες, ότι ανάμεσα μας ζουν συνάνθρωποί μας με κάποια μορφή αναπηρίας.
Συνάνθρωποι που δίνουν ένα συνεχή αγώνα δικαιωμάτων, αποδοχής και σεβασμού.
Σε αυτή την κατεύθυνση, στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία N. Χαλκιδικής "ΑΓΑΠΗ" και τα ειδικά σχολεία του Νομού για τις πρωτοβουλίες και τη στήριξη που προσφέρουν σε άτομα που το έχουν ανάγκη και στις οικογένειές τους.
Η αναπηρία δεν θα αλλάξει. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Οφείλουμε λοιπόν να αλλάξουμε εμείς. Οι συμπολίτες μας με αναπηρία όχι μόνο έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους, αλλά έχουν ταυτόχρονα τις ίδιες δυνατότητες να συμμετέχουν ισότιμα στη ζωή και είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε πράξη».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα