Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2026

Ε Επικαιρότητα

Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια - Που χρειάζονται αλυσίδες

Με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στα ορεινά του νομού πέρασε το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας "Ελπίς" από τη Χαλκιδική. Από το πρωί επικρατεί ηλιοφάνεια σε όλο το νομό.

Αλυσίδες θα χρειαστούν τα οχήματα που θα κινηθούν:

▪ από το 70 έως 85 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη),
▪ στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδας.

Τη Δευτέρα 24/1/2022 αναμένεται δεύτερο κύμα και οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν και θα είναι τοπικά πυκνές αρχικά στο Κεντρικό και το Βόρειο Αιγαίο, ίσως επηρεάσουν τις χερσονήσους της Χαλκιδικής, την Εύβοια, την Ανατολική Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά και βαθμιαία στην Ανατολική Πελοπόννησο και σε όλο το νότιο Αιγαίο μέχρι την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Κατά διαστήματα χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στη Μακεδονία και τη Θράκη.

φωτο: Μeteohellas


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, έως τις 31 Αυγούστου 2026.
🎨 Ομαδική Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου "Το μικρό μου καλοκαίρι". Αίθουσα ΣΚΕΤΧ, Πολύγυρος.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.